Hogy kell megnyitni a BIOST ezen a gépen?
Most vettem egy Acer Aspire E1 530-as laptopot.
A Biost nem igazán találom,nem tudom megnyitni.Használati útmutatót,amibe meg tudnám nézni,nem tettek bele....
Ez megvan...
Most már csak azt kéne megtudnom,hogy hogy állítsam be,hogy pendrive-ról tudjak Windowst telepíteni.
Angol tudásom hiányos.....
Szia.
Az is ott van alatta rögtön :
"Boot sequence
To set the boot sequence in the BIOS utility, activate the BIOS utility, then select Boot from the categories listed at the top of the screen."
Hevenyészett forditásban
"Boot sorrend
A boot sorrend beállitása a bios segédprogrammban, aktiváld a bios segédprogramot aztán válaszd ki a boot kategóriákat amelyek listázva vannak a képernyő tetején"
Sok sikert.
Üdv.
Igen,megvan...
De mindig van valami....most nem lehet telepíteni a Win-t,mert GTP formátumú a lemez.Ha át akarom konvertálni,azt írja,a megadott lemez nem konvertálható,ilyen pl a CD-ROM-ok és a DVD-k.
Egy oldalon se találkoztam még ilyen hibaüzenettel,pedig reggeltől a netet bújom...Számítástechnikai oldalon se,bemutató videókon sem...:(
Úgyhogy megy tovább a sz..ás... :(
Szia.
Nézd át ezt : [link]
(Harmadik feles probléma miatt, nem lehet linkelni, a csilagokat töröld a linkből)
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!