Vennem kell valamit HELP ME?!
anyám azt mondta hogy 18. születésnapomra birokválasztani valamit vagy konzolt vagy PC-T.Nomost én nem tudok dönteni a mostani PCm elviszi a BF3 at kb médium-High felbontáson,ezért gondolkozom konzolon namost a box minden féle képen kiesik.. Marad a ps3 ot van sok játék és atol sem kell fénem hogy hibás a gép vagy valami.. De viszont a PS4 nél lehet félni hogy a Fat gépek általában sok hibát rejtenek, nincs sok játék rá...és ezek miadt nem tudok Dönteni .. Szerintetek?KonzolGépet és TV-t is kell venem, azt és 1 játékot veszi anyám töbi játékot nekem kell vennem..
Szóval akkor most mi is éri meg jobban venni? A válaszokat elöre is köszönöm. HA IRSZ VALAMIT AKKOR INDOKOLD.!
Én még nem vennék ps4-et egyrészt még nincs annyi játék rá, hogy megérje...
Ps3 ha úgy veszed 2007-2016 ig rakat játék jött ki és rakat fog rá jönni szal meg éri...
Én a helyedben kérnék valami bika pc-t a meglévő gépet eladni és venni belőle egy ps3-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!