Chieftec CTG-500-80P VAGY FSP HEXA 500W?
Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Kb egy árkategória, melyik jobb?2014. ápr. 19. 04:45
1/11 anonim válasza:
nekem fsp van és megvagyok vele elégedve bár nem ez a modell. igy gyorsan rákerestem hát az fsp kicsit komolyabban néz ki. amúgy mindkettő 80+ os. az fsp ben tudom hogy megvan épitve minden védelem normálisan meg stb
2/11 anonim válasza:
A CTG. Jobban terhelhető 12V-os ágak, halkabb, hosszabb kábelek. Minőségre kb egykutya.
3/11 anonim válasza:
A CTG a 12 voltos ágon csak 400 wattot képes leadni, hexa 408 wattot. Ha alsótápos házad van, mindenképpen Chieftec, a hosszabb kábelek miatt.
6/11 anonim válasza:
Komolyabbnak nem néz ki, csak díszesebben van csomagolva. :)
7/11 anonim válasza:
"A CTG a 12 voltos ágon csak 400 wattot képes leadni, hexa 408 wattot."
Ellenben a CTG +12V-os ágai mennyire "mászhatnak el"?
Jobban mint a Hexánál. A közös maxban az a 8 watt meg kb semmi.
8/11 levis56 válasza:
A jó tápok listából a különösen ajánlottat érdemes venni ezek tesztelt eredmények.
9/11 anonim válasza:
Ne vedd ennyire szentírásnak már azt az oldalt. PH!-n ilyen tápot topikban az oldal készítője párszor már beszélt is erről(amúgy az ajánlott/különösen ajánlott stb. jelölések nem feltétlen csak a minőség függvénye, hanem az áré is. vagy most én azért ne vegyek SS X szériából mert az oldalon csak ajánlott míg az alsós CTG meg különösen ajánlott?)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D Mindenki kapott egy zöld kezet.
Szerintem a CTG-t veszem :)
2014. ápr. 19. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!