Miért nem kapcsol be a vadi új gépem?
pcx.hu-ról rendeltem meg az alkatrészeket, összeszereltem, és minden rendben ment addig amíg ki kellett nyitnom mégegyszer az oldalát. Egy kábelt elfelejtettem összekötni ami annyira nem volt fontos s mire újra bedugtam hátul az áramot már nem csinált semmit a power gomb, mintha csak egy dísznek lenne ott. képek a gépről: [link]
Ezen a képen látható 3 panek közül a középse felelős a bekapcsolásért (power buttom): [link]
Még egy kérdésem lenne: Az első képen kilóg a parkettára 2 kábel, azokat hova kell bedugni? Amúgy Sharkoon vaya2 házam van.
Alaplapból elemet vedd ki, húzd ki a tápegységet a dugaljból és várj 1-2 percet. Aztán elem vissza, tápellátás visszadugása majd próbáld meg bekapcsolni. Ha a power gombbal nem indul akkor próbáld meg a reset-el is bekapcsolni.
A fekete lelógó kábel a ventilátoré amit az alaplapra köthetsz(kis téglalap alakú 3 tűs csati) vagy közvetlenül a tápegység MOLEX csatijához.(érdemes az alaplapra kötni mert akkor láthatod a fordulatszámát)
A zöld-fehér kábel pedig a frontpanelba fut és biztosan valamilyen világító ketyerét hajt. Ezt a tápegység molex csatijára kell dugnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!