Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a lehető...

Jaczek kérdése:

Szerintetek melyik a lehető legjobb prcoi a legjobba árban és teljesítményben is amit vehetek?

Figyelt kérdés

- a fogyasztás nem számít de ha lehet 200w alatt legyen

-és ha lehet egy 100-ason alul legyen árértékben mondjuk egy max 70-80 ezer Ft.

2014. ápr. 18. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

I7 4770k,árban 70-80 környékén van,teljesítményben odaver alatta bárminek.

De ilyen feletleges venni,mert játék nem használja ki.

i5-öt sem.Sőt még a 33,000ft-os 8 magos AMD-t sem.

De amúgy egy FX 8320 ami 35,000ft árban verhetetlen játék processzorok terén,és extrém teljesítménye is van,és még ezt sem használja ki semmi nagyon 1 monitoron.

2014. ápr. 18. 13:54
 2/4 BM-Striker ***** válasza:
Jelenleg i7-4770k vagy i7-4820k, esetleg valami később megjelenő 4 magos Haswell-E.
2014. ápr. 18. 14:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem inkább játékokra kéne pl. Battlefield4 vagy tudom is én... az eddigi válaszokat köszönöm.
2014. ápr. 19. 12:24
 4/4 anonim ***** válasza:

FX 8320 : 38,000Ft 8 mag,modulos felépítés,16 logikai mag ,nagyobb mint 12-es Cache stb...

Viszont még ezt sem használják ki.

Ennél erősebb az i7 4770k,de ezt abszolút fölösleges venni,az FX-et sem használják ki a játékok,ezt még annyira sem.Ha valaki ilyet vesz az kb olyan ,mint nagy kamionnal húzni egy sima pótkocsit amin van 2 bicikli amikor egy zsiguli is megtenné.

FX a legjobb ár / értékarányú választás.

Ez sem kiaknázott még,i7-et még teljesen felesleges venni pár év múlva talán,akkor lesz érdemes megvenni,mert akkor már jó eséllyel töredék ár.

2014. ápr. 19. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!