Létezik ilyen tv tuner?
Figyelt kérdés
olyan box, switch szerűségre gondolok, amihez nem kell h mennyen a gép, és elég lenne rákötni monitort hdmin meg a koax kábelt és működik, digitális, analóg egyaránt ? van ilyen ?2014. ápr. 18. 11:23
1/3 anonim válasza:
Bármilyen hdmi kimenetes set top box jó lehet erre a célra, az analóghoz külön külső tuner kell, egyszerre nem lehet megoldani a kettő.
Milyen szolgáltatónál vagy ?
2/3 A kérdező kommentje:
tcom, asszem. de csak az alap 30 akárhány analóg csatorna, semmi extra. lehet set top boxal is hmm erre nem is gondoltam vlna! :) azthittem az csak tvn működik.
2014. ápr. 18. 13:05
3/3 anonim válasza:
sajnos csak azzal a set top boxal nézheted a digitális kábelt, amit a t-com ad, mivel párosítva van a box, ha ezen nincs hdmi, akkor nem lehet megoldani, csak az analóg csatornákat, ezeket találtam, ami képes rá, de csak d-sub kimenetük van : KWORLD E-TV BOX 2048EX , illetve KWORLD E-TV BOX 1920EX
Csak a Diginél használhatsz saját boxot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!