Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TP-Link WR741ND miért nem tud...

TP-Link WR741ND miért nem tud felcsatlakozni a netre? TP-Link oldala se jön be.

Figyelt kérdés
Ha az internet kábelt bedugom a modembe,akkor megy a net. Ha a routerbe dugom a netkábelt,a többi kábelt pedig helyesen bedugom,akkor sem enged fel a netre. TP-LINK címe se jön be (192.168.1.1)Próbáltam,hogy kihúztam a routerből mindent,vártam pár percet,és reseteltem,de most se jó.

#routertplink
2014. ápr. 17. 21:35
1 2
 1/16 Tengor ***** válasza:
Biztos, hogy 1.1 a router címe? Kap IP-t a géped a routertől? (parancssor: ipconfig /all)
2014. ápr. 17. 21:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen,1.1-el kell. Parancssorba melyiket kell nézni?
2014. ápr. 17. 21:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Úgy legyen, hogy net kábel -> modem -> UTP kábel -> router. A modemet nem lehet kihagyni.
2014. ápr. 17. 21:43
 4/16 Tengor ***** válasza:

Az fel se tűnt, amit #3 észrevett! Gyááá. A modemet tényleg ne hagyd ki!

Ipconfig /all-ban az IP4v cím a te IP-d, az alapértelmezett átjáró pedig a router címe.

2014. ápr. 17. 21:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de ezt az utolsó válaszod nem értem.
2014. ápr. 17. 21:47
 6/16 A kérdező kommentje:
3-ra írtam,közbe megnézem amit mondasz.
2014. ápr. 17. 21:47
 7/16 A kérdező kommentje:

Ipconfig /all-ban az IP4v cím a te IP-d, az alapértelmezett átjáró pedig a router címe.

Most hogy értve a modemet ne hagyjam ki? (bocs, ha hülyeséget kérdezek,nem volt még ilyen gondom). IP4v meg van. Az alapértelmezett átjárósat hol nézzem meg?

2014. ápr. 17. 21:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Sikerült megtalálni és nem egyezik a 2 IP cím. Mit kell ilyenkor csinálni?
2014. ápr. 17. 21:56
 9/16 Tengor ***** válasza:

Először is nyugi! Nem kell 2 percenként új hozzászólást írni. Olvasd el, amit írunk 3-szor, nézd meg 3-szor ahol írjuk és ha akkor sincs, akkor, akkor google v. ide egy hozzászólás

Normális, hogy a két cím nem egyezik, mint írtam: az IPv4 a gép címe, az alapértelmezett átjáró a routeré. Az alapértelmezett átjáró címét ha böngészőbe beírod, akkor jutsz a router konfig felületére.

A modemes hozzászólás: a lényeg, hogy a modemet a router WAN portjába dugd be!

2014. ápr. 17. 22:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Jelenleg a router ki van húzva.Csak akkor tudok felmenni azzal az IP címmel az oldalára ,ha megy a router?

A modem a router WAN portjában van.

2014. ápr. 17. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!