Elfutna rajta a win 7 vagy esetleg a win 8 is?
Figyelt kérdés
Core 2 duo 2,33Ghz
3gb ram ddr2
80gb HDD
alaplapi videó,hang kártya
egébként a gép egy hp compaq dc7800
2014. ápr. 17. 09:20
11/14 anonim válasza:
pontosan egy hp compaq dc7800-as gépem van. Ugyan ez a konfig, 8.1-es fut rajta gond nélkül. A Windows 7-et is simán elviszi, egyikkel se nem volt lassúsági problémám. (a Vistát is el kell vinnie 3 GB rammal )
12/14 anonim válasza:
Nem értem.. Akkor a mobilos C2D-ből hiányozna egy utasításkészlet ami meg az asztaliban megvan?!
14/14 anonim válasza:
Ere a gépre én azt mondom felmegy akármelyik. nem oylan gyenge gép ez nekem is volt ilyen csak 2gb ddr2 ram volt és nagy 3 terrás winchester. Te tudod kérdezö igyvan milyen gépre van pénzed. Mostmár ddr3 ramnál járunk de akkor processzor alaplap ram csere kell. mennyiért veszed ezt a gépet ? Amd konfi mér 80 körül kilyön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!