Nem tudom feltelepíteni a videó kártyát?
Figyelt kérdés
Újraraktam a gépet mert már lassúnak éreztem mindent úgy csináltam mint eddig akár mikor de nem tudom feltelepíteni a videókártyát. Vki fájlt nem talált először az alaplap driver után azt megoldottam de most pedig amikor elindítom a videó kártya driver-t azt írja h Setup has detected an incomplete build. Setup will now exit. ennyit ír és ugye kilép most mit tegyek?
radeon hd 7770-em van már 2x ujraraktam a gépet de még mindig ezt írja mit csináljak?
2014. ápr. 15. 21:16
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg újabb/régebbi driverekkel. (Letoltod hivatalos oldalról.)
Utóirat: Egyébként "videokártyát" a jó isten sem tud "feltelepiteni". :)
Maximum a drivert.
2/2 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy kell: pl win 8ban már windows update leszedi nekd azt, ami kell. nem emlékszem, hogy ez régebben hogy ment, de szerintem már a 7ben is volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!