Mit kellene lecserélném a gépembe? Gamer PC
2010-ben összerakattam egy gamer pc-t ( 200.000 Ft-ból ). Érdekelne ,hogy mit kellene lecserélnem benne ,hogy a mai játékok is maxon menjenek , illetve ti mit ajánlanátok ?
Előre is köszi a válaszokat
Alaplap : ASROCK H55M-GE R2.0 ( LGA 1156 )
Processzor : Intel Core i5-760 ( 2.8 Ghz 4 mag )
Videókártya : GIGABYTE GTX 460 SOC ( 1Gb GDDR5 )
Memória : 4x2 Gb KINGMAX 1333Mhz ( Dual Channel )
Tápegység : LC PSU 5550 v2.2 550W
HDD : Western Digital 500Gb
Táp!
Ugyan nem fognak jobban menni a játékok, de erre a tápra nem bíznék komolyabb gépet.
Az a nagy baj az R9 280X-el, hogy sokat fogyasztanak ebből kifolyólag, nagyot veszítenek az értékükből.
Szerintem a GeForce GTX770-el jobban jársz, minimum 50w kevesebbet fogyaszt jobban tartja az értékét, és Full-HD-ben bármely új játék alatt megállja a helyét.
Nem kötekedésből, de ha csak a hivatalos TDP értékeket vesszük figyelembe, mindössze 20W-tal nagyobb az R9 280X "fogyasztása".
Sok tesztben 3-5%-kal jobb a GTX 770 teljesítmény/fogyasztás aránya az R9 280X-nél, ez szerintem elhanyagolható.
A relatív teljesítmény alapján pedig 7-10%-ot ver a GTX 770-re, szóval én az R9 280X kártyát venném.
Én is ezért vettem GeForce GTX770, mert nálam 50w játékok alatt nem elhanyagolható. De akinél nem számít az nyugodtan megveheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!