Melyiket érné megvenni leginkább? i5 4670-hez NVIDIA VS AMD GTX660 (192bit) vs R9 270x (256bit)
VAGY
VAGY
Igazából, hogy megéri-e az a felár a vapor-x-el szemben, és a teljesítmény, amit a másik 2 kínál. Mennyit jelent az a bit különbség, és pontosan mit takar? (Watch Dogs nevezetű játéknál láttam olyat, hogy csak nvi kártyák tudnak HBO-t és egyéb finomságokat kezelni. A jövőben ez mennyire valószínű? )
Sokat számít a memória sávszélesség.
Mindenképp az R9 270X-t vedd, Vapor-X jobb, mint a Dual-X, bár ennyiért lehet találsz Asus Direct CUII hűtésűt is.
itt van ez, árban kb ugyan az. viszont csak 2gb. nemtudom hogy hosszú távra elég lesz-e (mert gépigényen ahogy elnéztem, bf4 is 3gb-t ír.. de hogy mennyire használja ki..)
Felesleges 4GB VRAM, mert ennyit csak akkor használ ki a kártya, ha több monitoron vagy full HD fölötti beállításokon játszol. Bőven elég a 2GB-os verzió.
Nekem ez van, tökéletes, minden játék megy full HD High/Ultrán. Hűtés pedig kiváló, soha nem megy a kártya 55-60° fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!