Szerintetek mit tegyek? Ilyen még nem fodult elő szerintem senkivel!
Szóval az történt hogy most újratelepitettem a laptopomat.Win7 Ultimatet raktam fel, persze a friss drivereket is letöltöttem majd feltettem a kedvenc játékomat a GTA
4-t.Elinditom ugye graf beállitások.Nézem, 56mb-ot ismer fel a kártya memóriájából.Újratelepitem, ugyanez.Ha belépek a játékba, a kocsi elejéig mindent betölt de utána nem.A Videókártya Nvidia Gforce GO7400 256mb Ilyen eddig nem fordult elő, a support persze nemválaszol.
Kérlek segitsetek!
Hát, most lett bele vatting új alaplap rakva.Mert nyár végén egy vihar alkalmával elfelejtettem kihuzni és elszált.De lehet hogy megint szarakszik, mert webcam már megint nem működik:S
Sajnos csak SP2re tudom állitani ha xpn akarom futtatni:S
Utolsó: Meg is fogod látni, tele lesz buggal...:D
A Win 7 még NEM kompatibilis ezzel a gammával, ahogy én néztem, az összes többivel sem... Én még maradok Vista user, majd ha lesz win7-hez SP1, akkor elgondolkozom rajta...:D
Öhm:)
én havertől kaptam a torrentet és a win7et is, nála működik bugmentesen.Csupán telepitésnél kelett a kompaktibilitás szarral játszani.:)
Amúgy még most is fent áll a probléma, Support reagált annyit hogy a program újratelepitésével megoldható.2x megtettem már.Szóval ha valakinek van épkézláb ötlete várom:):)
Az előző kommentekért pedig köszi :)
Na.Nemsikerült, bármit is próbáltam.
Azért akartam feltenni mert nagybátyám laptopján ami ugyanolyan mint az enyém nagyonszépen fut.
Újraraktam xpvel,de semmi.Mostmár felismeri a vidkártya memóriáját, csak nincs kép.Eddig ezvlt a baj azért raktam fel a 7et.Ott van kép, sőtt nem is szaggatna csak nembirom a distanceet igy felhúzni.
Azért köszi a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!