Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mit tegyek? Ilyen...

Szerintetek mit tegyek? Ilyen még nem fodult elő szerintem senkivel!

Figyelt kérdés

Szóval az történt hogy most újratelepitettem a laptopomat.Win7 Ultimatet raktam fel, persze a friss drivereket is letöltöttem majd feltettem a kedvenc játékomat a GTA

4-t.Elinditom ugye graf beállitások.Nézem, 56mb-ot ismer fel a kártya memóriájából.Újratelepitem, ugyanez.Ha belépek a játékba, a kocsi elejéig mindent betölt de utána nem.A Videókártya Nvidia Gforce GO7400 256mb Ilyen eddig nem fordult elő, a support persze nemválaszol.

Kérlek segitsetek!

2009. dec. 20. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
memória hibás a videó karid vagy ha mázlid van akkor szar driver tedd visza xpt-t ha azzal megy akk driver.
2009. dec. 20. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Futtasd kompatibilitási módban Windows XP SP3-on.
2009. dec. 20. 22:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát, most lett bele vatting új alaplap rakva.Mert nyár végén egy vihar alkalmával elfelejtettem kihuzni és elszált.De lehet hogy megint szarakszik, mert webcam már megint nem működik:S

Sajnos csak SP2re tudom állitani ha xpn akarom futtatni:S

2009. dec. 20. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor SP2-re, mindegyaz.
2009. dec. 20. 23:48
 5/9 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy win7 nem szereti gta4-et :-/ én most töltöm torrentbe gta4-et és win7-em van. majd meglássuk mi lesz-
2009. dec. 21. 01:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: Meg is fogod látni, tele lesz buggal...:D

A Win 7 még NEM kompatibilis ezzel a gammával, ahogy én néztem, az összes többivel sem... Én még maradok Vista user, majd ha lesz win7-hez SP1, akkor elgondolkozom rajta...:D

2009. dec. 21. 05:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Öhm:)

én havertől kaptam a torrentet és a win7et is, nála működik bugmentesen.Csupán telepitésnél kelett a kompaktibilitás szarral játszani.:)

Amúgy még most is fent áll a probléma, Support reagált annyit hogy a program újratelepitésével megoldható.2x megtettem már.Szóval ha valakinek van épkézláb ötlete várom:):)

Az előző kommentekért pedig köszi :)

2009. dec. 21. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a GTA4 szarakodik ne foglalkozz vele, ugyanis jatszhatatlan lenne egy 7400-el igyis-ugyis. Egy 8800GT a minimum, amivel elkezdenék gondolkodni.
2009. dec. 22. 13:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Na.Nemsikerült, bármit is próbáltam.

Azért akartam feltenni mert nagybátyám laptopján ami ugyanolyan mint az enyém nagyonszépen fut.

Újraraktam xpvel,de semmi.Mostmár felismeri a vidkártya memóriáját, csak nincs kép.Eddig ezvlt a baj azért raktam fel a 7et.Ott van kép, sőtt nem is szaggatna csak nembirom a distanceet igy felhúzni.

Azért köszi a válaszokat :D

2009. dec. 26. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!