Szerintetek melyik headset vegyem?
Figyelt kérdés
A headset videózásra,zene hallgatásra használnám és ehhez kéne nekem a segítségetek A kettő headset:
-Ozone Rage ST Fekete
-Thermaltake Tt eSports SHOCK Marina Blue
2014. ápr. 11. 20:23
1/1 anonim válasza:
Hát a helyzet az, hogy az Ozone stereo tehát lehet, hogy jobb azon videót vagy zenét hallgatni. Viszont, már csak azért is mert a nevében eSports van ezért inkább azt venném meg mert ebből úgy tűnik, hogy kockuláshoz is használnád. :D Az ár külömbség olyan 2000 forint, de én alapból csak akkor használok fejhallgatót, ha késő van és nem lehet hangfalon játszani vagy filmet nézni tehát én speciel nem venném meg egyiket se, vagy ha mégis akkor egy Cloud 9 HyperX csapat által használt 100 dolláros fejhallgatót vennék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!