SÜRGŐS! Ehhez a kártyához elég a 460W-os Gigabyte tápom?
SAPPHIRE HD 5870 1GB GDDR5
1 vinyó
3. gen i3
Stressz teszt azért van hogy az okokat meg lehessen állapítani. Leállás lehet túl magas hőmérséklettől is és áram ingadozástól is. Mindkettőt nyomon kell követni.
Ellenőrizd, hogy a teszt alatt milyen hőmérsékletet produkálnak az eszközök és milyen feszültségértéket.
A srác hozott egy 5850-et, és egy 5870-et is. A 70-el állt le 2 perc után, az 5850-el 10 perc furmark után is vígan ment, semmi furcsát nem tapasztaltam. Végül megvettem a gyengébb kártyát, de azért ez elég kiábrándító, főleg hogy állítólag a nagyra becsült FSP belseje van a tápomban.
A két kártya között emlékeim szerint 30W különbség van kb.
Őő mit nem értesz?
Most nincs pénzem új tápra, viszont kártya meg kellett, így vettem a gyengébbet.
Hát, inkább nem kockáztattam. Ki tudja mennyire tesz neki jót az, hogy majdnem eléri a teherbírásának végső határát.
Illetve azt elfelejtettem, hogy az 5870 gyári visító hűtővel volt felszerelve, de amit végül megvettem, azon Arctic cooling twin turbo pro van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!