Lesz vaéami baja a gépemnek hogy egyszere 2 darab billentyüzet van bedugva?
haverom mondta.. de én eddig nem tapasztaltam semmit
vagy tehet kárt a gépben
Kérdező ne noobozz:D
Mert ha kocka vagy ezt kéne tudnod:D
Mert a kockák használnak ien szavakat h noob meg stb..
Am nekem tetszett a humor:D
ÉS nem tehet kárta gépedben mert sima usb eszközként ismeri.
De aza kellemetlen h ha játszol és a másik billentyűzeten megnyomják a power gombot és nem mentettél na akkor lesz bajod..:D
Szia!
A kérdésedből ítélve:
"Szerintem" olyan játékkal akarsz játszani, amin egyszerre két játékos versenyezhet egymással. Azt szeretnéd, hogy ne egy billentyűzeten "nyomorogjatok" egymás mellett, hanem szép kényelmesen tudjatok egymás mellett játszani.
A számítógéphez akár több egeret, billentyűzetet is lehet csatlakoztatni, csak vigyázni kell:
1: hogy az egere(ke)t egyszerre csak 1 ember mozgassa,és egyszere csak egyet (szerintem nem is kell több... )
2: a billentyűzeteken mindenki csak a saját irányítóbillentyűit használja, ellenkező esetben az ellenfeleddel ki fogsz b***ni.... :-) ((Csalás, de sok poénlehetőség...))
Egyébként a több billentyűzet, egér, monitor hozzákapcsolása egy géphez= többfelhasználós számítógép, amely egyazon időben több felhasználót szolgál ki úgy, hogy a felhasználók nem is tudnak egymásról ==> ( Linux :-DD)
Ha nem jó az elgondolásom, bocsi....
Hát nem jó, de semmi baj :D
A többfelhasználós megoldás nem a több periférián múlik.
előzőnek :-) kissé off válasz lesz...
Semmi baj, de tudod, a linux szót azért írtam oda.....
1 Windows = 1gép= 1 felhasználó egyazon időben
1 linux = 1 gép= akár több felhasználó is egyazon időben..( csak kell hozzá plusz monitorkártya,monitor, billentyűzet, egér, és egy jó beállítás.....
A munkahelyemen 3-an használunk 1 gépet, egyazon időben......
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!