C:\ Meghajtó bővítése?
Figyelt kérdés
Odáig jutottam el, hogy zsugorítással leszedtem 10Gb-ot a egy másik partícióból.
Ha onnan fut a windows, akkor nem tudom bővíteni. Ezért átlépek a másik windowsba (ami egy teljesen másik meghajtón van) és onnan lehetne bővíteni, de azt írja, hogy dinamikus lemezzé fogja konvertálni, és nem lehet majd róla bootolni. Van lehetőség a win. újratelepítése nélkül bővíteni?
2014. ápr. 9. 16:10
1/4 anonim válasza:
Hát most nem igazán világos amit leírtál de ez biztos az én hibám.A windows lemezkezelője ha nem felel meg annak amit csinálni akarsz akkor a EASEUS Partition Manager Personal nevű programot ajánlom.Magyar változata is van.Zsugorítást kiterjesztést is profin megold.Ujraindítás után fekete képernyővel tehát a windows betöltése előtt lerendezi.Tökéletes megoldás.
2/4 Emberek válasza:
Vagy az Aomei Partition Assistant is jó. Az (is) magyar
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát igazából az lenne a kérdés, hogy dinamikus lemezből vissza tudom-e valahogy állítani normálissá...
2014. ápr. 9. 18:07
4/4 anonim válasza:
Mondom hogy nagy szart kavartál.Töröld a partícót és hozz létre újra és azt formatáld.Ha nem megy akkor csak kívűlről.Hiren's BootCD vagy live Linux segitségével.Nem tudom melyik windows változat ez.Valamint ilyet már nagyon rég csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!