Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » C:\ Meghajtó bővítése?

C:\ Meghajtó bővítése?

Figyelt kérdés

Odáig jutottam el, hogy zsugorítással leszedtem 10Gb-ot a egy másik partícióból.

Ha onnan fut a windows, akkor nem tudom bővíteni. Ezért átlépek a másik windowsba (ami egy teljesen másik meghajtón van) és onnan lehetne bővíteni, de azt írja, hogy dinamikus lemezzé fogja konvertálni, és nem lehet majd róla bootolni. Van lehetőség a win. újratelepítése nélkül bővíteni?

2014. ápr. 9. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát most nem igazán világos amit leírtál de ez biztos az én hibám.A windows lemezkezelője ha nem felel meg annak amit csinálni akarsz akkor a EASEUS Partition Manager Personal nevű programot ajánlom.Magyar változata is van.Zsugorítást kiterjesztést is profin megold.Ujraindítás után fekete képernyővel tehát a windows betöltése előtt lerendezi.Tökéletes megoldás.
2014. ápr. 9. 16:22
 2/4 Emberek ***** válasza:
Vagy az Aomei Partition Assistant is jó. Az (is) magyar
2014. ápr. 9. 17:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát igazából az lenne a kérdés, hogy dinamikus lemezből vissza tudom-e valahogy állítani normálissá...
2014. ápr. 9. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondom hogy nagy szart kavartál.Töröld a partícót és hozz létre újra és azt formatáld.Ha nem megy akkor csak kívűlről.Hiren's BootCD vagy live Linux segitségével.Nem tudom melyik windows változat ez.Valamint ilyet már nagyon rég csináltam.
2014. ápr. 9. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!