Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyat lehet hogy wifis mobil...

Mezei User kérdése:

Olyat lehet hogy wifis mobil bluetooth _on másik telefonra és ez tovább b. t-n pc_re?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 9. 03:27
1 2
 11/17 Tengor ***** válasza:

Másnak a wifijét lopni nem éppen legális. Mivan ha az a wifi csali és azon keresztül a te adataidhoz kívánnak hozzáférni?

Ha kaptál engedélyt a használatára, akkor szerezz be egy USB-s, lecsatolható antennás wifi sticket és egy megfelelő antennát, azzal menni fog a vétel.

2014. ápr. 9. 08:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Nyílt hálózat,és van engedély.Igen lenne itt is hálózat csak kódolt
2014. ápr. 9. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne bonyolítsd túl, mert nem lesz jó. Bluetooth nem internet megosztásra van. nyilván meg lehet oldani, de nem lesz tartóssan jó, de tönkre is teheti a telefonokat.

Vegyél egy 5000 Ft fölötti routert, és tedd oda, ahol még veszi a jelet, állítsd r4epeater módba, és továbbítja a wifi jelet, és nincs túlbonyolítva, és nem megy tönkre semmi. Ha segítségre lenne szükséged írj!

2014. ápr. 10. 20:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Vettem egy usb-t és egy antennát, de szerintem az antenna nem megfelelő,mert szobai körsugárzó,és nekem yagi vagy panel antenna kell? Tegnap vettem, ki cserélik a boltban?
2014. ápr. 11. 08:04
 15/17 A kérdező kommentje:
*kicserélik? A wifi miatt akadozhat a rádiós a billenyű /egér?
2014. ápr. 11. 08:20
 16/17 Tengor ***** válasza:

Típusától függ, hogy milyen frekvencián dolgozik a vezetéknélküli periféria. Viszont általában azzal nem szokott baj lenni.

Mindkét eszköz a gép hátuljába dugod v. esetleg elosztót használsz?

2014. ápr. 11. 09:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Mind 2-t a gépbe.Egy elosztóval megszünik?
2014. ápr. 11. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!