Mitjelent az hogy?
Figyelt kérdés
Régebbi PCI-E alaplapokkal nem kompatibilis a videókártya?? hol tudom megnézni hogy az én csatlakozom jó e hozzá?Vagy hogy régebbi vagy ujabb fajta?2014. ápr. 8. 20:37
1/7 anonim válasza:
Milyen alaplapod van és milyen videókártyád?
Egyébként ha PCI-E csatlakozású mindkettő, akkor jó lesz, de, ha valamelyik AGP-s, a másik pedig PCI-E, akkor nem lesz jó.
Ha arra gondolsz, hogy a lap PCI-E 2.0, a kártya pedig PCI-E 3.0, akkor menni fog, mert visszafelé kompatibilis.
2/7 A kérdező kommentje:
Van két Pci meg 1 Pci-E csatlakozás a gépemben szerinted?
2014. ápr. 9. 05:54
3/7 anonim válasza:
A PCI-E foglalatba mehet a videókártya.
4/7 A kérdező kommentje:
azt tudom de nemtudom hogy az alaplapommal kompatibilis e
2014. ápr. 9. 10:13
5/7 anonim válasza:
Épp ezért kompatibilis, mivel PCI-E csatlakozású az alaplap is, meg a videókártya is.
Mi az alaplapod pontos típusa és milyen videókártyát akarsz?
6/7 A kérdező kommentje:
de azt értem , csak az a baj hogy az irja a gyerek hogy régi Pci e alaplapokkal nem kompatibilis csak max 3 évessel de az enyém már 5-6 éves..
2014. ápr. 9. 21:58
7/7 anonim válasza:
Hülyeséget beszél...
Ha egyszer PCI-E csatolós a lapod, akkor lehet akár 1-2 éves, akár 3-4 éves, akkor is jó lesz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!