USB portok leallnak par masodperc utan? Mi az oka?
Toshiba Satellite C650-es laptopomon par napja feltunt,hogy barmit (flash, kulso HDD, ventilator) probalok hasznalni, csak par masodpercig mukodik,majd leall.
Ma ujratelepitettem a Windows 7-et rajta, remeltem, megoldja, de tovabbra sem mukodnek.
Az erdekes az,ha beteszek egy kis flash sticket, az mukodik,viszont ha a masik USB portba egyidejuleg egy kulso vinyot is bedugok,azonnal leall es egyik sem mukodik, a kovetkezo ujrainditasig.
Nem tudom,mi lehet az oka..
..ami lemaradt,a z,hogy 2 darab USB bemenetele van a laptopnak, egyik sem mukodik .Ujrainditasnal a kulso vinyo par masodpercig villog, aztan leall.
Egy sima kis flash viszont mukodik(amig nem kapcsolom ra a kulso vinyot is)
r3d4me:Koszi, azt letiltottam volt, de nem hasznalt:((
Tengor nevű felhasználó válasza:
"Kevés lehet az áram nekik."
Hu,ez nem tul jo hir.
4 eves a laptop, mindeddig nem volt gond az sem,hogy ha 2 darab kulso vinyot tettem ra.Birta,gond nelkul.
Ez annak a jele lehet,hogy lassan tonkremegy az alaplap? (bocs,ha butasagot kerdek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!