Elfogadnátok ezt a gépet?
Figyelt kérdés
AMD FX-9590 4.7GHz 8-Core Processor
Corsair H110 94.0 CFM Liquid CPU Cooler Asus Crosshair V Formula-Z ATX AM3+ Motherboard Corsair Vengeance 32GB (4 x 8GB) DDR3-2133 Memory Kingston SSDNow V200 Series 256GB 2.5" Solid State Western Digital
WD 2TB 3.5"
4xSapphire Radeon R9 290X 4GB Video Card
Corsair 900D ATX Full Tower Case
LEPA G Series 1600W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
4xLG 27EA83R-D 60Hz 27.0" Monitor
2014. ápr. 7. 21:06
1/7 halalfalo válasza:
Eladnám, összeraknák egy jó I5-ös gépet, a többi pénzt pedig elrejteném. (Nem bankba, mert ott csak egyre kevesebb lesz a berakott pénzed :D )
2/7 Tengor válasza:
Ingyen? Hogy a viharba ne? Mondom a címet...
3/7 anonim válasza:
Ügyes vagy... Látom sikerült beletenni mindent úgy, hogy csak az árakat nézted ;)
Elmondanád nekem, hogy hova az életbe kell 4 db 79 290X? Menj aludni... Holnap suli
4/7 anonim válasza:
Ingyen hozhatod hozzám, de most azonnal. Úgyis tervezek gépet venni, van 100 ezrem, abból majd jól fölfejlesztgetem.
5/7 anonim válasza:
Várjá', előkapom én is az e-p*cs*m és méregethetünk!
G.
7/7 anonim válasza:
Ingyen még egy gyenge gépet is.
Ezt én is eladnám, mert ez így vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!