Nem gamer konfig össze állítás?
Segítségre lenne szükségem.
Most költöztünk külföldre, nem tudtuk magunkal hozni a gépet.
Körülbelül 110.000 ft-ot szánnánk rá.
Ezt skype-olásra, internetezésre, film (ha lehet HD) nézésre és rengeteg film letöltésére használnánk.
Legyen gyors és megbízható gép ha ennyiből ki lehet hozni.
Monitort körülbelül 30,40.000-ért tudnánk venni.
Azt is kérlek benneteket, hogy ajánljatok.
Ha házimozira kötöd, akkor a hangkártya nem lényeges. Mindkét konfiguráció jó ilyen célra. HDMI-n (ha jól tudom) mindegyik verzióval viszi a hangot is, de amit utoljára írtak azzal egészen biztos! (tehát plusz videokártáyal)
De amit én írtam, szerintem ott is.
Az pedig, hogy mennyire időtálló: ha nem akarsz 4K felbontásra váltani (bár tartalom még egy jó darabig úgyse lesz hozzá) szerintem "örök darab". A netezés+filmnézés a több mint 1 éves gépemen is gond nélkül megy még 720p HD-ben is, viszont a fullHDhez az már gyenge. De hol volt akkoriba a fullHD mikor azt vettem?! :D
#3, #8 és #9es vagyok
a ház lényegtelen, csak a pénztárca és tetszés kérdése
még annyit tennék hozzá, hogy a #9es géphez kicsit jobban szellőző ház nem árt, mert esetleg újabb játékok esetén(a gép képes futtatni közepes minőségen, full hd felbontáson a legújabb játékokra is) képes sok hőt termelni.
Olyan 4-5 körüli ház 1,2 házventillátorral kiegészítve elegendő.
Akárhogy is keresem, de nekem a külső nem számít, a belső a lényeg, és hogy szűkölködés nélkül elférjen minden. Még ha szeretnék venni bele legalább 1 winchester. ( 1080p-s filmek mérete miatt)
Ha kérhetlek titeket, akkor linkeljetek nekem egy ilyen házat. Köszönöm :)
amit az előttem szóló linkelt az sokkal jobb!
azt válaszd!
Köszönöm szépen, megnézem itt mennyibe kerülhet. Így 151.000ft.
Valószínűleg itt olcsóbb, így 130,140 körül kijönnék.
Köszönöm szépen :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!