Mi lehet a baj? (zeneszerkesztés)
2éve foglalkozom zenekészítéssel,electro,big room,trap,dubstep stílusokban,de szaggat az FL,nem hallok semmit sem már,amit csinálok...egy hete befektettem ebbe:
FL Studioban,40-45 sávval dolgozom,sávonként kb.6 inserttel.
config:
Sony Vaio Fit 15e laptop
Intel Core i5 3337u processzor
6GB RAM
Windows 8.1 operációs rendszer
meg ugye a hangkártya (M-Audio Fast Track Pro)
tudnátok segíteni? Mi lehet? Hogy tudnám megoldani?:/
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!! Nagyon fontos lenne..
Netről szedd le és telepítsd fel a legújabb illesztőprogramot, indítsd újra a gépet, menj FL-be és a beállításoknál az outputot állítsd vagy ASIOra, ha támogatja, vagy az adott hangkártyára (ha ASIOra állítod, akkor azzal tudod kezelni a gépednek az alap ki/bemenetét + a hangkártyáét is, de ez felesleges, mert a hangkártya sokkal nagyobb teljesítményű, mint a gép alap dolgai). Elvileg így működnie kell.
Ha még így sem rendesen, akkor nyomj egy F9-et és a nézd meg, hogy a master sávon az output mire van állítva...ha ASIOval használod a géped alap kimeneteivel és a hangkártyával együtt, akkor itt tudsz választani, hogy a gépeden adja-e ki a hangot vagy a hangkártyán.
Remélem tudtam segíteni, nekem is voltak ehhez hasonló gondjaim vele, mikor egy 2i2-re váltottam, de sikerült megcsinálnom és azóta stabilan, kifogás nélkül tudok vele zenét írni.
15/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!