Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte alaplap Win telep0tés...

Gigabyte alaplap Win telep0tésnél miért nem lát semmilyen vinyót? Driverek lennének?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Gigabyte alaplap, kb 2 éves, tehát újabb típus. Két BIOS van rajta egyébként, nem tudom ez számít e. A lényeg, hogy Win telepítésnél folyamatosan azt írja, hogy nem talál telepítésre alkalmas merevlemezt. 3 merevlemezzel próbálkoztam, drivereket tudtommal leszedtem hozzá. Tallózással felajánlja, hogy azokat telepíti, de haszontalan. Ezeknél az újabb alaplapoknál van valami trükk Win telepítésnél? Esetleg le kell húzni valamelyik vinyót? Válaszokat, ötleteket köszönöm. S

2014. ápr. 6. 20:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Milyen Windowst szeretnél telepíteni? Egyébként próbáld ki egy linux live telepìtővel, mondjuk Ubuntuval, ezeknek biztos nem kell driver. Így ki tudod szűrni, hogy mi kell, mi nem. De ha a BIOS-ba belépsz, és ott látszanak a vinyòk, akkor tényleg driver kell.

De mielőtt telepítenél bármit....BIOS....Sata módot állítsd át(Normál,Ide). Pontosan nem tudom megmondani, mert nem tudom milyen kapod van, de biztos ott van a kutya elásva...

Petya

2014. ápr. 8. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!