Tegnap 4 es találatom volt az 5ösön. Lenne 1 milkám gépre. összeállítanátok egyet?
Figyelt kérdés
Szóval 1,5 millát nyertem és arra a döntésre jutottam hogy a lehető legütősebb konfingot akarnám. Monitorral mindennel eggyütt kellene.nem baj ha 3 monitoros rendszer sőt remélem hogy kijön ennyibő. kedvenc márkám asus,amd(vga). és persze ha lehet Cooler Master ház,táp ilyenek lennének.csak egyszerre nem merek én belefogni ennyi pénzt költeni.Ezért a ti ajánlásaitokat várom.köszönöm előre is2014. ápr. 6. 12:04
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segiteni a kerdesedben de engem csak annyi erdekel hogy mennyit kur*aanyaztal mikor kiderult hogy csak 4-es es nem 5os?
2/3 -Simon- válasza:
háát nem kéne (ha igaz amit mondasz) elköltened...
max 400 ezret érdemes gépre költeni, mivel három év múlva egy 2 milliós gép is elavul...
i5 4670k+GTX 780ti/R9 290x+16gb RAM+240Gb-os SSD+1Tb-os vinyó a többi rajtad múlik, de ennél jobbat nem érdemes venni
3/3 A kérdező kommentje:
háth még meggondolom hogy akkor mennyit lenne érdemes rákölteni.és nem kamu
2014. ápr. 6. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!