Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SONY PlayStation 3 Super Slim...

SONY PlayStation 3 Super Slim 12GB-ra lehet rákötni külső merevlemezt?

Figyelt kérdés
Biztos egyértelmű rá a válasz, de eddig csak pc-m volt, így nem igazán tudok a konzolokról sokat. Viszont van egy 500 gb-os külső merevlemezem, akkor gondoltam felesleges 500 gb-os PS3-at venni +20k-ért, ha ezt is használhatnám a játékok tárolására. És ha lehet használni, akkor a játékokat csak rá kell másolni, vagy ez h működik? Sajnálom ha túlságosan is hülyének tűnök ezekhez, de tényleg a tudásom 0 a konzolokhoz :(

2014. ápr. 5. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Fő kérdés: Lehet rá kötni külső hdd-t viszont...

Ha legálisan gondolkodol:

Ha veszel lemezen játékot azt nem tudod külső hdd-n használni, sajnos csak belső hddre telepít a gép...

Külsőn max film/zene/képek...

Ha illegálisan:

Ha le akarsz szedni játékokat és rátenni...

Nah először is itt sem tudsz külső hdd-re telepíteni (max csak a "lemez" fájlt ráhelyezni.

Másodszor ez sem olyan egyszerű, hogy leszeded és magától meg minden... Mivel super slimet akarsz szerezni azt nem flasheltetni kell hanem cobra ode eszközt beleszereltetni ami nem olcsó mulatság 30e körül rakják be neked...

De utána megy minden "ingyen"

Vagy veszel használtan 2000res slimet cfw-vel olcsóbb megoldás.

Nem tudom melyiket akartad ezért leírtam mindkettőt.

2014. ápr. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!