Melyik laptopot érdemesebb megvenni?
Notebook vásárlás előtt állok , de sajnos nem tudok dönteni. Igazából csak az általános dolgokra használnám a gépet. Játszanék is rajta, de csak régi játékokkal. Tudom, hogy ennyi pénzért még nem lehet olyan gépet venni amin az újabb játékok elfutnak.
Mégis a játékok tekintetében is , meg úgy összességében melyik notebookkal járnék jobban az ide belinkelt gépek közül.
Mi a fontosabb a processzor vagy a videókártya.?
Az első linkelt gépnél gyengébb a processzor viszont jobb a videó kártya. A másodiknál sokkal jobb a processzor, viszont a videókártya gyengébb.
Melyiket érdemesebb megvenni?
1. [link]
2. [link]
Meg van egy ilyen lehetőség is. :
3. [link]
Ez jónak tűnik, viszont a processzora nem tudom hogy mennyire jó? Sokan mondják, hogy inkább inteles processzort vesznek, mint amd-set. A videó kártya kifejezetten erős benne. Játékra is jó lehet ez a gép? Vagy ahhoz ez a processzor nagyon gyenge?
ezt is néztem még:
4. [link]
Én talán a 3.-es felé hajlok, de tényleg nagyon bizonytalan vagyok.
Szerintetek a 4 közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Mennyi a vége a keresésnek? 140-et láttam, annyiért azért már lehet kapni normális lapost :)
Ha ezek közül kellene választani, akkor a Probook lenne az ideális, de még őt sem nevezném jónak ebben az árkategóriában... Ha nem csak HP jöhet szóba, akkor valószínű, hogy találunk jobbat, 140 alatt.
Maximum 140 ért vennék laptopot, de úgy hogy ebben már van operációs rendszer is.(annyi hogy ne linuxos legyen).
Tudnál nekem pár gépet linkelni amit érdemes lenne megvenni 125-140 körül?
Azért néztem a HP laptopokat mert igazából az volt a legszimpatikusabb valamiért. De az sem probléma ha nem HP laptop lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!