Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól működnének e az MSI...

Jól működnének e az MSI G31TM-P21 alaplappal?

Figyelt kérdés
Intel Core2 Quad Q8300 vagy Intel Core2 Duo E7400. Sajnos nem sok pénzem van alaplapra és processzorra. Tudom jobbak az olyan alaplapok, aminek nincs integrált vga-ja, de így ráérnék később vga-t vásárolni.
2009. dec. 19. 14:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ajánlhatnátok jól működő olcsóbb alaplapokat.
2009. dec. 19. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Az MSI lapokat nem ajánlom, nézegess olcsó, hasonló Gigabyte lapokat, azok sokkal megbízhatóbbak. Korábban nekem is volt ilyen megoldással gépem, előbb az integráltat használtam, majd később vettem bele vgakarit. Ha nem akarsz tuningolni (mármint a procit), akkor tökéletes választás.
2009. dec. 19. 18:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Tuningolni nem akarok, úgy vagyok vele, ha alapból jól működik, adja a saját teljesítményét. Csak az fura hogy nekem kellene a Q8300-as proci, viszont leírás alapján megfelelne a fent említett alaplap. 3-szor annyiba kerülne a proci mégis támogatja a lap (és ami a laphoz le van írva, nekem elég) ha tudnám hogy jó lesz megvásárolnám.
2009. dec. 19. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Az általad kivánt lap támogatja a Q8300-as procit, itt írja a hozzávaló biost is :

[link]

Mindazonáltal még mindig azt javaslom, hogy válassz inkább Gigabyte márkájú lapot.

Másik kérdésedre a válasz, vagyis inkább felvetésedre, az, hogy az alaplapok árának a processzor árához semmi, de semmi köze. Egy processzor ára a többszöröse is lehet egy alaplapénak, bár fordítva is igaz lehet a dolog. Bár, az már igaz, hogy elit prockóhoz elit lap dukál, de igazából hétköznapi felhasználásban nem érzel különbséget egy 40ezres és egy 12ezres alaplap között. 2 másodperccel hamarabb jön be a Windows... Vagy egyéb "jelentős" teljesítménybeli különbségek lehetnek :D

2009. dec. 19. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a lap szar, ne vedd meg kérlek !!! Nekem is itt rohad a polcomon egy hasonló (szinte tökugyanez), arról nem beszéle, hogy hullik szét (sata kabellel jön a port is :D:D ), tuningot nem bír, nem vmi stabil, szar. P31-es gigabyte-al 100000x jobban jarsz !!!! Egyébként ha van pénzed a quadra vedd meg azt, de am az E7400 se rossz, ha megrancigalod, nalam a 7300 lazan viszi a 3.8-at :)
2009. dec. 20. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!