Letörölhetem a Program Files és a WINDOWS mappát?
Figyelt kérdés
Tehát, van 3 particióm az elsőn van az Xp, amit használok, a másodikon a torrentek, egy Xp aminek valami baja lett, ezért nem arról a particiórol bootol, és a hozzá tartozó Program Files mappa. A 3. partición van egy 286 Kb-os WINDOWS mappa, ami szintén nincs használva, mert az újratelepítésnél lettek problémák.
Leformázni nem akarom őket, kitörölhetem? Legalább a Program Files mappát?
2014. ápr. 5. 11:17
1/3 Emberek válasza:
Akkor vegleg kinyiffantod a rendszered, de torold le, ha akarod
2/3 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a 2. partición lévő Program Files és WINDOWS mappa nincs használatban...
Nem arról bootolok.
2014. ápr. 5. 11:26
3/3 csacsi2 válasza:
Ez egy rossz telepítés eredménye ("mert az újratelepítésnél lettek problémák), nem lehet ezekután tudni, hogy hogyan települt fel. Ha nincs használatban akkor töröld! ...de a helyedben újratenném formázással, akkor biztosan azon lenne csak rendszerfájl ahova utoljára telepíted, a többit meg törölheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!