Képtelen vagyok formázni a merevlemezem mit tudnék tenni?
Adott egy seagate HDD egy üzleti laptopból kivéve.
HDS szerint 100/100 as hibátlan. A merevlemezen van egy 70mb os partíció amin valami wave biztonsági program van. ez [link]
A maradék partíció üres formázatlan. Na már most nem tudom partícionálni. Ott van üresen a 300gb terület de se windows se linux alól se win telepítő alól nem tudom létrehozni a partíciót. Külön programot is próbáltam a az easeus partition manager személyében.
Első körben próbáld eltakarítani azt a 70 megás partíciót.
Csak tippelek de esetleg megpróbálhatod valami nagyon régi dos-sal is ha minden kötél szakad. Ha jól gondolom, akkor a wave termék blokkolja a hozzáférést, sőt, könnyen lehet, hogy az a 300-as partíció ott van csak te nem látod a megfelelő autentikáció híján.
Viszont egy (nagyon) régi dos kis szerencsével pont lesajnálja a korlátozásokat, mert nem feltétlenül "ismeri" azokat a szabványokat amiket a wave használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!