Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Le szeretném törölni és újra...

Jonnybravo kérdése:

Le szeretném törölni és újra rakni a gépem. Hogy kell?

Figyelt kérdés
Letórólnék mindent,és új windowst raknék fel,meg mindent ,ami kell.van egy memóriakártyám,amire le tudok menteni dolgokat.Hogy álljak hozzá egyáltalán?

2014. ápr. 1. 20:39
1 2
 11/13 vakondegér ***** válasza:

Nem feltétlen a bioszban piszkálni! nekem automatice felismerte a lemezt.

ha mégis kéne piszkálni (de előbb próbáld ki hogy megy e simán)

1.boot set up

2. a dvd meghajtódat rakod be első helyre

2. ha van külön billre bindelve a bioszban akkor F2 vagy F11 és ott rámész a dvd meghajtóra és bootol is.

2014. ápr. 1. 20:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké.vakondegér,tök logikus,szerintem meg is tudom csinálni,bár gondolom,sejted,a számítógép nem az én pályám.Nem tudom,mi az a bootolás,csak sejtem,de majd csak rájövök.A driverekkel biztos bajban leszek még később.Ráadásul nvidia van a gépen,fogalmam sincs,ez mennyiben érinti majd a folyamatot.De köszönöm a segítséget,eddig mindig más csinálta meg nekem.
2014. ápr. 1. 23:01
 13/13 vakondegér ***** válasza:
Legfeljebb írj egy időpontot lehetőleg este 9 után és mittom én felvesze FB-n telón megírod hol jársz és ha elakadsz megírod és válaszolok. vagy ha telón van skype od akkor felveszel engem és közben magyarázok ha neked az úgy jó.
2014. ápr. 2. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!