Miért emelkedik a processzor hőfoka Rtl hiradó nézésénél? DualCore AMD Athlon 64 X2,2500 MHz (12.5 x 200) 4800+a Processzorom, jó a paszta,2700 rpm a venti.
Mert dolgozik.
Letölt és dekódol.
Azért mert egy nagyrakás szar a procid. Sajnos csak DualCore, így sok meló a dekódolás, mellesleg egyes amd lap diódája irreális értékeket továbbít, ami csökkenti a rendszer teljesítményét. Hogy ha megírnád a géped adatait meg a hőfokot talán tudnék segíteni!
nagyokos...
folyamatos 100% terhelésnél 75 °c nem elképzelhetetlen. 55-70°c -nak kellene lenni. Amennyiben Nem olyan játékokat játszol ami a géped határait súrolja (vagy meghaladja) akkor valószínű nem melegszik annyira.
2700 rpm -nem valami sok, lecserélhetnéd a ventit jobbra.
nekem egy sempron egymagos 1.8 GHz 3100+ -os procit hűt 3200-al a gyári venti...
soha nem fogom megérteni hogy az ilyen gyenge CPU -k miért melegednek ennyire brutálisan.
Nekem sincs egy erőmű a gépembe, gyári hűtéssel van szerelve, de ha maximálisan terhelem is, gyári hűtővel 1850RPM -es fordulaton lévő ventivel is 35-40 fok. (AMD Athlon II X3 455)
Kérdező,az sok annak a procinak.
68 fokot nem annyira egészséges,ha túllépi. Én megnézném a ventit.
Egyébként meg valószínű,hogy a youtube kicsit jobban van optimalizálva,mint a többi oldal.
hivatalos üzemi hőfoka 55°C - 72°C.
huzamos 100% terhelésnél több is lehet (lesz)80°c -ig is felmehet, a lényege,hogy 100% terhelésnél ne órákig menjen. A Magas processzorhasználatot kell megszüntetni, tudni kell a gép határait és azon belül használni. Hűtés javításával kompenzálható, de akár a feszültség csökkentésével is a teljesítmény rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!