Vettem egy videókártyát, de nem illeszkedik az alaplaphoz. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Az alaplapon nincs olyan "luk" ahová bemenne a videókártya. Van vaalmi teendő ez ellen?2009. dec. 18. 12:40
1/12 anonim válasza:
Sajnos alaplapcsere, vagy videókátyacsere...
2/12 anonim válasza:
Kellemetlen... Add el, az árának nagy részét így visszakaphatod, és vehetsz egy olyat, ami passzol az alaplaphoz.
3/12 anonim válasza:
nincs, de általában vásárlás előtt szokás megnézni, hogy van-e rajta olyan csatlakozó, nem utána
4/12 anonim válasza:
Ezért kéne egy kicsit is tájékozottnak lenni és nem vakon vásárolni.
5/12 anonim válasza:
Nem ez ellen nincsen teendő. Az emberi idiotizmus kivédhetetlen faktor :D.
6/12 anonim válasza:
Ha te megjegyzed, hogy milyen biz-baszok vannak az adatlapodon, és nem felejted el addig amíg megveszed az alkatrészeket akkor megtapsollak!
7/12 anonim válasza:
Meg kell nézni és le kell írni egy lapra hogy olyat vegyél ami bele is passzol, nem csak úgy a hasadra csapsz és hátha jó lesz ez meg az. Ez ilyen nehéz? Nálad ez már megér egy tapsot? :D
8/12 anonim válasza:
Én pl betűre pontosan tudom hogy mi van a gépemben ugyhogy kérem a tapsot!
9/12 anonim válasza:
Megkapjátok a tapsot.
Nekem sajnos nincs időm ilyeneket megjegyezni, inkább megkérdezem az eladót.
10/12 anonim válasza:
Én nem jegyzem meg, leírom, papírra. Tudod mi az a papír? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!