Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb AMD processzor?

Melyik a legjobb AMD processzor?

Figyelt kérdés
Illetve melyik széria a legjobb, és a jövőben milyen szériát fog gyártani az AMD(FX,FM...)?
2014. márc. 30. 18:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

És a 4670k kb. 7%-kal marad el a 3770k-tól. Tehát ugyan annyival. Ehez jön a fogyasztás, és a magas ár, tehát máris jobb a 4670k .

2014. márc. 30. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:

A kolléga ezt írta.

"Ezzel vitatkoznék, ha csak a puszta teljesítményt nézzük (semmi mást nem), akkor jobb. "

Tudnád értelmezni is vagy magyarázzam?

2014. márc. 30. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2000-évek után megjelenő első 64 bites fx51-60 processzorok voltak a legjobbak. Tehát ezt úgy értem hogy az intelnél is jobb architektúra nem csak házon belül.

Ezt az fx széria sikert akarta az amd megismételni a bulldozer cpui-val ami csak részben sikerült de végső soron azért bejött nekik ha jobban szemügyre vesszük. Mindezek mellett nekem a Deneb magos phenom jött be, én ezt tartom az Amd legjobban összepofozott cpujának.

2017. jan. 12. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Ryzen, Threadripper.
2018. jan. 13. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!