Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékok terén mire lesz elég...

Játékok terén mire lesz elég ez a felépítés? / PC összerakás.

Figyelt kérdés

Össze akarok rakni egy erős gépet játékra, lehetőleg minél olcsóbban, DE nem a minőség rovására. Napokig tartó kutatás, fórumolvasás, valamint kommentek és tesztek alapján az AMD mellett döntöttem. Eddig erre jutottam:

Processzor: AMD FX-8350

(A gyári hűtőre nagyon sok a panasz, így egy új hűtőt is be kéne szerezni.)

Alaplap: ebben is segítséget szeretnék kérni, mert elképzelésem sincs... a SABERTOOTH-ot néztem ki, de talán az egy kicsit drága lenne... :/

Videókártya: Asus R9 270X 4GB DDR5 R9270X-DC2T-4GD5

(Tudom, hogy a 2GB-os kártya is elég, de 8k forint a különbség, így szerintem megéri a +2GB-t és a +70 GPU órajelet. Ha nem, szóljatok!! :D)

RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz KHX18C9T3K2/8X

(Ha ez jónak számít, akkor később jöhet még egy ugyan ilyen bele.)

Táp: Corsair RM650 650W CP-9020054-EU

Ház: ebben is segítséget szeretnék kérni, hogy tényleg beleférjen minden... :)

HDD: 1 TB-os kéne... a Seagate-eket nézegettem, de nem értek hozzá... ^^

SSD: a rendszernek és driver-eknek úgy hallottam nem ártana... :)

Ez még csak elképzelés, bármi változhat, ha meggyőztök! :D

A keret rá kb. 250k HUF, de ez nem kőbe vésett, ha úgy áll a helyzet hogy túllépem, de jobban megéri, akkor persze változhat a dolog. :)

2014. márc. 30. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel R9 280X a Mantle APi miatt.
2014. márc. 30. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:
*API
2014. márc. 30. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mindenhol azt olvastam, hogy bár az i5-4670K kicsivel gyorsabb, és a régebbi játékokra (single threaded) jobb lehet, de a közeljövőben jobb lesz játékra az FX-8350."

Ugyan ez volt az első generációs Phenomoknál. Technikailag előremutatók voltak. Az Intel akkor még egybetokozott kétmagosokkal nyomta és nem volt integrált memóriavezérlője sem, Phenom X4 papíron felülmúlta emiatt. Mégis lassúak voltak, de négy magjuk volt, mindenki azzal mentegette, hogy ha majd ki lesz használva a négy mag, akkor megtérül a bizalom. Mire ki lett használva a négy mag, annyira elavultak, hogy ugyanúgy használhatatlanok maradtak.

2014. márc. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!