Pasztázási kérdések?
Üdv....
Pasztáztam a procimat és a VGA-mat (Noctua paszta),és unalmamban néztem pár "csideót"<----igen Bartos fan vagyok,da.
Sok videón láttam,hogy amikor rányomták a procira a pasztát üveglappal lenyomták,megnézni,hogy nem-e folyik le v. nem-e kevés,viszont ez így nem légbuborékot meg ilyesmi egyenlőtlenségeket eredményez?Illetve ami rajta marad az üveglapon az nem fog nagyon hiányozni,vagyis nem lesz így kevés a paszta?
Illetve ,ha picit lefolyik mellé a paszta az nagy baj?
Bartos..itt is, pacsi :D.
Szóval, ha egyenletesen nyomod rá, akkor nem lesz semmi baja, én nem szoktam rányomni mert gondolván: majd a hűtő megoldja.
Ami az üveglapon marad, szerintem az minimális, tehát attól függ, hogy mennyit teszel a procira/vga-ra és ebből mennyi marad rajta.
Melléfolyásról sokat nem tudok, nekem is folyt régebben mellé amikor a procit pasztáztam de letöröltem amennyire tudtam s úgy láttam, nem okoz nagy bajt (bár attól is függ, hova folyik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!