Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem ezelőtt nagyon lassan...

A gépem ezelőtt nagyon lassan bootolt és másolt, újraraktam a Windows-t és most ez van, mennyi ideje lehet még a vinyómnak?

Figyelt kérdés

Itt vannak képek a tesztetkről és üzenetekről:

[link]

-----

[link]

100% hogy a vinyóm a hibás?

Meddig tudom még használni kb.?

2014. márc. 29. 09:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem most gyors a vinyó, minden úgy működik mint a lassulás előtt.
2014. márc. 29. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
A helyedben áramtalanítanám a gépet, míg be nem tolom a másik vinyót, és el nem indítom kizárólag másolni az újra.
2014. márc. 29. 17:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Oké, még új vinyó sincs, de természetesen áramtalanítással fogom kicserélni.

Csak remélem hogy tényleg (csak) a vinyó romlott el.

2014. márc. 29. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy értem nem használnám mentésig.
2014. márc. 30. 07:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Ja értem.

Csak az van, hogy amikor újraraktam a Windowst, akkor volt egy 300 gigás meg egy 600gigás partícióm (C,D meghajtó)

Akkor én leformáztam a C meghajtót és telepítés közben hiba miatt újraindúlt.

Következő telepítésnél már egy C: meghajtóm volt csak, ami 300 gigás volt és teljesen üres.

Tehát most már minden adat amire szükségem lenne eltűnt.

2014. márc. 30. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor systemrescuecd-n terminálban testdisk, azzal lementhető 95%-a legalább, csak ne járasd, nem javít az esélyeken.
2014. márc. 30. 10:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyébként rosszul írtam le, a C: magában volt 300 giga, volt mellete egy 600as D: is.

A hiba után már csak egy 900(9!) gigás partíció volt, ami üres volt.

Mindegy, amúgy se volt rajta hasznos adat. Meg amúgy is le akartam formázni már az egészet amíg még működött :D

2014. márc. 30. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Valahogy egy teljes felület ellenőrzés egy másik kábelen megérne egy misét adatmentés után. Lehet, hogy kis kábelbibi volt, és csodával határos módon újra jónak mutatkozik a vincsi majd, miután egy alkalmas céleszköz végignyalta a felületet. Akár a beépített önellenőrzések közül a leghosszabb (linuxon a gsmartcontrol egyszerű ilyesmire). Volt már nem egyszer olyan, hogy haldoklónak hitt merevlemeznek igazából a kábele volt "túl hosszú", vagy a tápellátása volt necces.
2014. márc. 30. 23:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Próbáltam, sajna nem működött.

Viszont új vinyó rendesen működik.

Jelenleg mindkettő bent van és csak a régit látja hibásnak :D

2014. ápr. 2. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!