Új PC random újraindul, lehet vele valamit csinálni vagy küldhetem vissza garanciára? (Részletek lent)
Nem rég vettem egy új PC-t, a konfiguráció a következő: AMD A6 6400K processzor, Asrock FM2A75M-HD+ alaplap, Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória, Western Digital WD5000AAKX 500GB, Chieftec CTG-450-80P táp. Oprendszer: windows 8.1...(Nem egy atomerőmű, de erre volt keret.)
A gondok egyik bejelentkezés után kezdődtek, újraindult a gép, majd 3 hosszú sípolás fogadott, ezután újra betöltött, de nem reagált sem az egér, sem a billentyűzet. Reset után tudtam használni a rendszert, de véletlenszerűen újraindult többször is(Ezután nem volt már sípolás). BIOS szerint nem melegszik túl semmi, lefuttattam a windows memória ellenőrzőjét, nem talált hibát. Minden tanácsot szívesen fogadok, bár valószínűsítem ez inkább szerviz lesz.. Előre köszi a válaszokat!
én két dologra gondolnék:
1.Tápegység nem elég erős bár a sípolás inkább a másodikra jellemző
2.alaplappal van valami gubanc
Szerintem nézesd meg.
A BIOS típusát fontosabb lenne megadni!
Három hosszú sípolás lehet a billentyűzet kapcsolódás hibája is, de lehet memória beállítási hiba is!
Asrock alaplapnál lehet, hogy single-re van állítva a memória mód, próbáld meg átrakni dualba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!