Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 100 ezer forintért milyen...

100 ezer forintért milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Leginkább netezésre, és új játékokra szeretném használni (Nem gamer laptopra gondolok, de azért minimumon elinduljon rajta pár újabb játék) Sajnos sok utazás miatt le kell váltanom a PC-met :(

2014. márc. 28. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
#8 Ennek a laptopnak semmi értelme játék szempontjából, nem jobb a gf 710m , mint az integrált videó, viszont jobban melegszik miatta a gép.Ennyiért használt üzletit vegyél, sokkal jobb minőségűek
2014. márc. 28. 14:19
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

En ezt vettem kb egy honapja.

Tisztaban voltam vele hogy egy u-s procitol es intel HD 4000-tol ne varjak sokat, de meglepoen eros kis gep.

Pl Witcher 1 1366*768 igaz hogy low-medium grafon de szaggatas nelkul megy.

Half Life 2 EP1-2 is fut szepen.

LOL/Dota is.

Ha tudsz kompromisszumokat kotni, es nem a legeslegujabb jatekokat akarod futtatni (amiket amugysem laptopokra terveztek), akkor meg 100.000 alatt is talalhatsz gepet.

2014. márc. 28. 20:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Talán tényleg le kellene mondanom a játékokról, úgy voltam mindig játékokkal, hogy na kocsma helyett inkább kockulok egy jót, de tényleg egy minőségi laptopot akarok venni, ami jó sok ideig hasznát tudom venni, írtak páran, hogy amit linkeltem, hamar bedöglik a videókártya, és ilyen összegnél nem akarok kockáztatni
2014. márc. 28. 20:56
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Fenntartom a használt üzleti kategóriásra vonatkozó javaslatomat.

Teljesen más anyag és összeszerelési minőség.

A Dell Latitude sorozat NBD garanciája meg verhetetlen.

De ha nem szimpatikus a márka, akkor a többi nagy gyártó üzleti gépe is jó választás.

2014. márc. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!