Miért akar minden vérpistike 100-150 ezerből GAMER laptopot venni?
Mert nem tudják mire találták ki a laptopot... meg úgy egyáltalán a PC-t. MUNKÁRA!
Ha játszani akar akkor menjen a játszótérre vagy vegyen xbox-ot. Persze az asztali géppel lehet a legjobb teljesítményt elérni (ami odaveri a konzolokat) viszont az úgyse fog kijönni 100-ból. Laptop pedig arra való, hogy könnyű, hordozható legyen hosszú üzemidővel. Eleve a GAMER laptop már sérti a fülem. Ez olyan mint telefonon filmet nézni. Lehet, csak élvezhetetlen... Nagyteljesítményű radiátorként is használható alkatrészeket összezsúfolni és akkumulátorról üzemeltetni ökörség. Mindezt pedig fillérekből kihozni lehetetlen. Szóval minden ilyen játékmániásnak ajánlom a konzolokat. Kijön 100-ból és végső esetben az is hordozható.. csak monitor kell hozzá vagy egy tv.
Szerintetek hány olyan gyerek van az országban, aki nagynehezen kisír magának egy laptopot, amit úgy izzad össze a család, hogy közben egy rakás dologról lemondanak a gyerekük gépe miatt?
Hát persze, hogy úgy gondolja a nyomorult, hogy egyhavi átlagfizetést megközelítő összegből már csak kijön valami jó. Pedig nem.
Csak akinek ilyen gondjai nincsenek, az nem is érti.
#9 Ne ítélkezz, ha nem tudod honnan jött a másik. Ismerem a havi 76eFt-os fizetést és tudom mire elég. Viszont érdemes a realitások talaján maradni és GONDOLKODNI. Hiába informatikus valaki megkeres havi 300-400-at mondjuk, mégse tud belőle magánrepülőt venni. A francba, DE MÉRT NEM?
Nézni kell az ár-érték arányt és olyat választani amire elég a pénzünk. Ha mindenképpen valami jobbat szeretnék akkor pedig spórolni. Én 6-7 évente veszek asztali gépet. Addig gyűjtök a következőre. Persze, mint mondtam a realitások talaján kell maradni, olyat nem tűz ki az ember célnak amire 20 évig kell gyűjteni, mert az ára addigra annyira felszökik (infláció stb), hogy megint nem lesz elég rá a pénz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!