Szerintetek megérné? (i7)
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni szerintetek megérné a pénzét egy i7, ha a cél a munka(Render, Videoszerk. stb.)
Jelenlegi konfig:
Asus M5A97 R2.0
FX8320@4.4+Scythe Mugen 4
WD Blue 2Tb
Asus R9 280X DC2
Kingston HyperX Blu 2x4Gb 1600Mhz
Zalman Z11 Plus
XFX Pro 550
Amire gondoltam:
i7 4770k+MSI Z87-G45 Gaming+Samsung 840 EVO 120Gb
2014. márc. 25. 13:42
1/8 anonim válasza:
hagyd már a hülyeségeidet itt trollkodsz ... szánalmas vagy töröld le magad.
2/8 anonim válasza:
Bírom ezeket, csak azért jön ide hogy vagánykodjon a gépével, nem kíváncsi ez másra mint arra hogy elkezdjék fényezni és irigykedjenek-rá ,nevetséges...
3/8 anonim válasza:
nem vagánykodni akar ha nem direkt írogat ide hogy mást szívasson ezt ne vedd komolyan amiket ez a felhasználó ki írogat csak szórakozik ...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "segítséget". Nem vagánykodni akarok, várom a NORMÀLIS válaszokat.
2014. márc. 25. 15:10
5/8 anonim válasza:
Amúgy elég érdekes, hogy mindig TE mondod meg az embereknek, hogy milyen konfig a jó/ mi éri meg.
Akkor most tényleg komolyan gondoltad a kérdést, vagy csak kell a +3 pont a toplistán? ;)
-----
A kérdésedre válaszolva: Kevésnek érzed most a géped erejét, hogy i7-re válts? Mert ha igen, akkor van értelme elgondolkodni rajta.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a #5-nek, nyilván azért gondolkodtam el rajta, mert kevèske. Szerintem megveszem, végülis egyre többet fogok renderelni.
2014. márc. 25. 15:30
7/8 anonim válasza:
rendelj nekem egy is egy pizzát meg sört a gépeden azt akkor jó vagy hehe
8/8 A kérdező kommentje:
Mondd a címed. :)
2014. márc. 25. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!