Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát ajánlotok?

Milyen videókártyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Gépet újjitok és egy Intel Pentium DualCore G3420 3.20GHz processzor lesz benne. Ez milyen vgat hajt ki maximum ???

2014. márc. 25. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen van igazság benne de ne az ilyen 2 modulos AMD procikat vegyük akkor mert azok se 4 magosak fizikailag .. azt nem tartom kizártnak hogy arégebbi 4 fizikai maggal megáldott AMD procik tényleg jobbak játékra.. de az ilyen 750 k nem tartozik ezek közé..
2014. márc. 25. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:
a 750k-760k nak én sem vagyok a híve .de azt tudni kell hogy az integrer magok 80%-át tudják egy valós fizikai maghoz képest és még mindig jobb mint az i3. viszont a i3 4xx széria ami haswell már jobban teljesít mint a sandy i3 mak teljesítettek legalább is amiket videókban láttam nem voltak fps laggok . ettől függetlenül még mindig azt mondom hogy fx 6300 vagy i5 sandy/haswell játékra inkább az alja.
2014. márc. 25. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Na ja csak annak az i3 árán már jobb az fx6300.
2014. márc. 26. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!