LG 23MD53D-PZ monitorról van valakinek véleménye?
Érdekelne, hogy játékra alkalmas-e, mekkora az input lagja, matt vagy fényes kijelzője van-e, fényerő szabályozása pwm-es vagy sem, illetve mennyire jó a képmegjelenítése. Na meg persze a 3D és tv-tuner tudása menyire használható.
Ha valaki tud egy tesztet belinkelni már az is jó!
Sajnos nem tudom sehol sem megnézni, így lehet látatlanban kell majd rendelnem egy monitort.
Esetleg szóba jöhetne még egy LG D2343P-BN set top box-szal megspékelve.
Én úgy nézem meg egyszerűen mennyire életlenedik el plö egy ikon, és alatta a szöveg, hogy aképernyő egyik oldalról áthúzom a másik oldalra xy idő alatt
5-6 másodpercnél, még úgyahogy olvasható a szöveg.
Van új összehasonlító infóm, hátha...
A hétvégén átvittem a tesómhoz összehasonlításképp a készülékem.
Az Övé Philips 22" tv-monitor TN paneles 100Hz-es, nem 3d. Két órányi ismerkedés után (egymás mellett voltak)jópár dologban a Philips volt jobb.
Ezek: Jobb fekete, nem tükrözödő kijelző. Szebb, jobb színek, élesebb kép. Gyorsabb mozgásnál is láthatóan jobb.
Adók közötti váltás azonnali, míg az LG-nél borzasztó lassú. Az egész menű felépítése, kezelhetősége, praktikussága sokkal,-sokkal jobb minden téren a Philips javára.
Egyedül a betekintési szögben jobb az LG, IPS panel okán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!