Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi laptop hardvereiről...

Az alábbi laptop hardvereiről tudna vki nekem némi infót, esetleg egyéni tapasztalatot megosztani? Www. Notebook.hu/notebook/dell-nb-inspiron-5737-kek-163618#reszle tek

Figyelt kérdés

Olyasmik érdekelnének pl. hogy a porcesszor milyen, mire képes a mellékelt grafikus kártyával egybe kötve, ill. a graf. kártya mit nyújt stb. Az is érdekelne, h az ár/érték aránya jó-e? Vagy érdemese inkáb i5ös proci verziókat néznem erősebb cuccokkal stb.

Sose volt még laptomon, és nem nagyon van rálátásom max. csak tesztek alapján, de azokból túl sok mindent nem értek. Munkához, játékokhoz, ill. filmezésekre használnám.

2014. márc. 25. 01:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Családban van ilyen gépegység, volt szerencsém telepíteni.

Egy kétmagos i7 van benne, az energiatakarékos megoldással.

Erős mint a bivaly, a videókártya is!!

Melegedni nem melegszik, azonban amikor átkapcsol a Radeonra, jó hangos lesz, észreveszed mikor megy :)

Hátránya: Csak a Windows 8 megy rajta normálisan, Windows 7 felejtős...nem működik a Radeon kártya.

Ennyiért drága, mi 200 ért vettük Linux-al, 1600 as felbontású kijelzővel 17,3-ast.

Ez nagyon sok érte.

[link]

Petya

2014. márc. 25. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Kösszi, hát igen, az úgy nem túl jó, ha csak a win8 megy rajta, gyanítottam a linux miatt, h azt adnak mellé op.rendszert. Meg árát én is soknak tartottam.

Hát még nem tudom mi lesz, nézelődök.

2014. márc. 25. 12:52
 3/8 noname1994 ***** válasza:

Nekem is ugyan ilyen laposom van, 2 hete vettem akciósan 205k -ért

win7 alatt is megy a radeon kártya, csak megfelelő driver kell.... :) amúgy tényleg behangosodik, mikor átkapcsol radeonra :D

2014. márc. 27. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Haho! Milyen drivert talàltàl win 7 re? :) Oszd meg az infòt! :)
2014. márc. 28. 06:55
 5/8 noname1994 ***** válasza:

AMD Mobility catalyst az amd oldaláról. ez win7 64bithez van

link:

[link]

2014. márc. 28. 19:50
 6/8 noname1994 ***** válasza:
Amúgy a kérdezőnek meg annyi, hogy a Dellnek vannak a legjobban összerakva a gépei, az "összetevők" szinkronban vannak és kihasználják a másikat, kihoznak magukból mindent. Személy szerint BF4-el is majdnem max grafon tudok játszani lagg nélkül. Cod Ghost három negyedes grafon szintén megy lagg nélkül. Filmnézéshez is kiváló az 1600x900-as HD+ felbontás miatt, ráadásul a 17.3" nem kicsi... és az aksija is nagyon bírja, 6 cellás 65w-s, 5-6 óra netezés, 3 max 4 óra filmnézést simán kibír. Remélem segítettem dönteni :D
2014. márc. 28. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 29. 22:59
 8/8 delles válasza:

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Én is tervezem egy Dell 5737-es megvásárlását ( a 16gb, i7 4500u , FullHD , Amd radeon 8870m konfigurációval)

Kérdésem: Tartalmaz-e ez a modell billentyűzetvilágítást.

(Ha valakinek esetleg ilyen gépe van , vagy boltban látott ilyet , az lenne a legbiztosabb)

Az oldalak nem írják , emailben a webshopok azt írják , hogy nem tartalmaz , de ők nem bontják ki és nem nézik meg...

A Dell hivatalos írása szerint kellene tartalmaznia.

ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_inspiron_laptop/inspiron-17r-5737_Reference%20Guide2_en-us.pdf

2014. máj. 29. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!