Ha 2 AMD Radeon HD7850-et teszek a gépbe, akkor az minek felel meg?
Vagyis úgy értem, hogy milyen komolyabb kártyának.. :)
Megéri venni bele még egyet? Vagy valami komolyabb kártyákat kellene?
"2 gb memória a legtöbb játéknak elég azért összességében"
CF esetén nem adódik össze a vram mennyiség, mert mindegyik GPU csak a saját memóriáját látja/kezeli azaz 1db 7850 még jól elvan 1GB memóval, de CF-ben ez már kevés lehet.
A 7870 meg inkább 20-25%-kal erősebb a 7850-nél és nem 30-40! Ez alapján átlagban 18,5%-t hoztak ki 1920x1200 felbontáson:
Ettől függetlenül egy R9 280/280X valóban jobb felállás, mint két 7850, de már korábban is ezt állítottam. Persze azért 2db 7850 sem gyenge, így ha anyagilag előnyösen jön ki, akkor az is vállalható.
Újrateszteltem a játékot. Az első mérés óta újabb verzió jött ki, van már Low beállítás a menüben, újabb a driver van telepítve a videokártyához és már van FHD felbontás is!
Ahogy elnézem az MSAA élsimítás teljesítménye jócskán gyorsult a kezdetihez képest illetve a többi esetben is van 5% körüli gyorsulás. Érdekességnek jó lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!