Konfig kérdés! Valaki tud segíteni?
Sziasztok!
Adott egy régi, gyengébb konfigom, és ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem.
A konfig:
2GB Ram
Asus P5b VM (alaplap) 2006os.
DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Processzor (szintén régi, 2006os)
FSP 400 Wattos tápegység
Geforce 130 GT videókártya.
A kérdésem az, hogy ha a videókártyát ki szeretném cserélni (lehet tönkre megy) akkor van valami korlát, amihez ragaszkodnom kell?
Pl. ez a videókártya belemenne? Nem akarok csúcsragadozó számítógépet, csak a GT 130-at helyettesíteni valamivel, ami picivel gyorsabb.
Értem. Szóval akkor nincs olyan korlát, hogy gyenge az alaplap, vagy a processzor? Úgy hallottam, létezik az, hogy a processzor túl gyenge a videókártyához.
Noha ez a kártya koránt sem mai kornak megfelelő, azért jóval fejlettebb szerintem a gépem bármely másik alkatrészénél. Ha valaha lesz egy ilyen (vagy e szintű kártyám) szerintetek elég a 400 W-s FSP?
Köszönöm!
Akkor a szeretett GT130-asom helyére ha bejön a baj, méltón, és nyugodtan helyezhetek be egy új ehhez hasonló videókártyát. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!