Intel core i5-4570 megéri a +~4 ezret az i5-4440-hez képest?
Mivel a keret eléggé szűkös, de én mindenképp a 2 proci közül valamelyiket fogom venni ezért kérdezem ezt. Úgy tudom csak 100Mhz-nyi különbség van órajelben, de más nagyobb különbséget nem olvastam.
Jobban járnék a 4440-el és a megspórolt pénzből veszek még +2 giga ramot (4GB+2) vagy 4570 + 4 giga ram?
Az 4440 is bőven elég lesz.
Amúgy mi a többi komponens? Mire használnád?
Mivel programozónak készülök így processzor a fontosabb számomra. De kép/videószerkesztés is érdekel, valamint én is gyerek vagyok így olyan VGA-t keresek amivel remekül boldogulok mindkét téren :)
De nem vagyok nagy gamer, nem is játszanék BF4, Bioshock infinite és nem is ultra-very high beállításokon.
Szóval GTX 750 Ti-t néztem ki még, tudom hogy óriási cpu-limitem lesz, de árban és teljesítményre is megfelelő nekem azt hiszem valamint a keret is így engedi hogy minden igényemet kielégítse az új konfigom (1TB, 8GB)
Így nézne ki:
Asrock H87 Pro4
Intel Core i5-4440
MSI GTX750 Ti
Kingston HyperX Blu 2x4GB 1600MHz
Seagate 1TB 64MB
Chieftec CTG-500-80P
XDL Happy-31-B
Akkor nem gond.
De akkor vissza az eredeti opcióhoz, és a 750Ti-t vedd, jobb a fogyasztása.
Köszönöm a segítséget! :)
Mentek a zöldek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!