50ezerből használtan asztali pc vagy laptop? Melyikkel járok jobban?
Amire nekem kell: általános netezés, facebook, youtube menjen akadozás nélkül, online filmek is szintén, és a win 7 vagy a 8.1 fusson rajta tökéletesen.
Légyszi ne azt írjátok hogy gyűjtsek még stb, énis tudom hogy kevés az összeg, de ez most hirtelen kényszermegoldás mert az előző gépem elromlott, és nincs fél évem gyűjtögetni.
Ja, és majd a földről vagy dohányzóasztalról nyomom a fészbukot, te milyen hülye vagy utolsó...
Asztali számítógépet vegyél, laptop mindig gyengébb ugyanannyiért. De kérdés, hogy milyen volt a régi géped, használható lehetne-e néhány alkatrész.
Igen ,abszolút hülye vagyok,de ki mondta hogy asztalról v. dohányzó asztalról kell használni?
Tabletnél,még mindig van dokkoló,ergo tud számítógépasztalnál is facebook-ozni.
Android TV BOX-nál,pedig van még mindig Bluetooth egér és billentyűzet,sőt még tablethez is van bluetooth egér/billentyűzet,sőt ha ez még nem lenne tető:minden valamire való (x<20,000ft) TV android box-nál a távirányító egérként is funkcionál,és még mini billetyűzet is van rajta...
Ejj,hogy én piszok mekkora hülye vagyok,nem? :'c
Sőt,amilyen egy piszok ,alpári hülye vagyok,egy slekt a társadalom részére :
Ha egy 10-es tabot billentyűs dokkolóra tesz akkor az nagyjából megegyezik egy notebookkal,sőt egy "blúszutyk" egérrel még szinte vagány is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!