Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell megszüntetni a...

Hogyan kell megszüntetni a tápegység ventilátor hangját?

Figyelt kérdés
Codegen 300W ATX2.03(P4) tápegység, azt mondja ZZZZZZZZZZZZZZZZ ?

2014. márc. 24. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Ventilátor csere előbb, vagy utóbb. De tűzoltásként egy csepp műszerolaj, vagy WD 40 is megteszi.

Csak akkor csináld ezt, ha kívülről a ház, és a táp megbontása nélkül hozzáférsz a ventilátor tengely végén lévő gumi kupakhoz. Azt kipattintod, és egy csepp !!! olaj egy időre elcsendesíti.

Ne szedd szét a tápot mert nem lesz jó vége !!!

2014. márc. 24. 11:32
 2/8 Tengor ***** válasza:
Kapcsold ki!
2014. márc. 24. 11:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Már totál szétszedtem, zizeg de működik, a tengelyhez nem férek hozzá, elöl hátul műanyagba van ágyazva, ha megnyom a tengelyt, előre majd vissza rugózik de ugyanúgy zizeg.
2014. márc. 24. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem most jött el az ideje, hogy abbahagyd, amíg még működik. Egy venti max egy ezres, de egy gép a sokszorosa.

A döntés a tiéd !

2014. márc. 24. 11:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem nem, ez tök állat ahogy kinéz, mintha orosz Saratov hűtőszekrény alkatrészekből lenne összerakva, minden része robosztusan erős, a vezetékek mint a házunk hálózata. És szerintem el sincs romolva mert pörög és hűt is, csak zajt csap!
2014. márc. 24. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Egészségedre !
2014. márc. 24. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy kapcsoló, amit ha lekapcsolsz alig lesz hangja, sőt.. egyáltalán nem lesz. Kismegszakító a neve.
2014. márc. 24. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Remélem ez ismét csak egy kamu kérdés :-D
2014. márc. 24. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!