Videókártya ventilátorához paszta helyett jó a sima fehér fogkrém?
Figyelt kérdés
ez csak 1 napos ideiglenes megoldás lenne (holnap vennék pasztát a boltban) vagy még milyen anyag jó ami helyettesíti a pasztát?2014. márc. 23. 10:10
2/11 anonim válasza:
Nem ! Ha kiszárad inkább szigetel, mint vezetné a hőt.
3/11 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy a mustár is jó!
4/11 csacsi2 válasza:
olvastam ilyenekről tesztet, a fogkrém jól vizsgázott (ne legyen szemcsés).
Ha jót akarsz akkor kövesd nyomon a hőmérséklet értékeket, de szerintem arra az egy napra nem érdemes megbolygatni, maximum azért hogy levakard róla a beszáradt pasztát!
5/11 anonim válasza:
Mustár, Nutella és a lekvár még egész jó :DD
6/11 A kérdező kommentje:
éppen ez az hogy én is olvastam ilyen dolgokat az elöbb hogy lekvár, fogkrém, mustár, kézkrém, lábizzadásgátló!?, és stb hogy ezek kb ugyanolyan jól hűtenek mint egy arravaló paszta és átmentek teszteken is. (ha nincs ló, jó a szamár is alapon)sokan bátran ajánlják:D de nem tudom eldönteni tényleg, 1 napra kéne talán addig nem lesz semmi baja nem??
2014. márc. 23. 10:30
7/11 A kérdező kommentje:
őő Nutella elv nem jó mert hamar felmelegszik:)
2014. márc. 23. 10:31
8/11 csacsi2 válasza:
1 napra az is sokat segít, ha levakarod a régi beszáradt pasztát. Mindaddig jó míg ki nem szárad.
addig ne terheld nagyon a gépet, kövesd a hőmérséklet értékeket...
10/11 csacsi2 válasza:
de ha nagyon melegedne akkor inkább a biosban vedd lejjebb a feszültség értékeket így nem fog melegedni annyira, ha így is akkor a szorzót (FSB) is lejjebb veheted!Azaz csökkentsd a teljesítményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!