Segítség! Hogy tudom visszarakni a CPU ventilátort?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tisztítás céljából leszedtem a ventilátort a CPU-ról (IntelCore i5),és most nem tudom visszarakni.
Leírná valaki, hogy hogy kell?
2014. márc. 22. 15:57
1/8 anonim válasza:
Ha a hűtő típusát is megadnád, az sokat segítene, mert erre a CPU-ra sokféle hűtőt fel lehet tenni (az enyémen pl. egy Zalman CNPS10X Performa hűtő van).
2/8 Gábor_79 válasza:
A gyári hűtőt vetted le? A bordáról vetted le, vagy az alaplapról szedted le mindenestől?
3/8 A kérdező kommentje:
Az alaplapról mindenestül, és a gyári hűtő volt.
Amúgy köszi mindkettőtöknek, de azóta sikerült visszarakni, csak a pöckökkel sokat szenvedtem.
És még valami:
A cuccot ami a hűtő és a proci között van, nem kell cserélni újra?
2014. márc. 22. 16:30
4/8 Gábor_79 válasza:
De ajánlott minden leszeteléskor újrapasztázni. De ha nincs otthon akkor mindegy. Amúgy filléres dolog.
6/8 anonim válasza:
A cucc, ami a proci és a hűtő között van, az a hűtő paszta. Ha még képlékeny volt, akkor nem szükséges kicserélni.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tökre ki volt száradva az egész :/
Na mindegy, akkor majd szerzek valahonnan és legközelebbi szétszedéskor bepasztázom.
Köszi a válaszokat, megy a zöld mindenkinek.
2014. márc. 22. 21:38
8/8 anonim válasza:
Ezt a legközelebbi szétszerelést minél hamarabb iktasd be, mert hűtő paszta nélkül nincs olyan kontaktus a CPU és a hűtő között, mely a hatékony hűtést biztosítaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!